bTV пуска биографичен филм за Стив Джобс

11.10.2011 14:30 | Видян 2072 пъти

bTV пуска биографичен филм за Стив Джобс

Как е създаден първият компютър Apple, какъв е пътят, който Стив Джобс изминава, за да се нареди сред най-богатите хора на Земята и да промени завинаги историята, зрителите на bTV ще разберат от филма на Мартин Бърк „Пиратите от Силиконовата долина”, на 15 октомври, събота от 13:00 часа, само по bTV.

Лентата проследява пътя на Стив Джобс и този на най-големия му конкурент – Бил Гейтс, които създават своите компании – Apple и Microsoft в условията на общежитията си. Години по-късно те се изправят един срещу друг на полето на корпоративния свят, за да проведат най-мащабната битка за надмощие в технологичния свят. Във филма „Пиратите от Силиконовата долина” режисьорът Мартин Бърк проследява и последиците в животите на създателя на Microsoft Бил Гейтс (Антъни Майкъл Хол) и съоснователите на Apple Стив Джобс (Ноа Уайли) и Стив Узник (Джоуи Слотник).

Също както и индустрията, филмът започва с историята на Apple и постепенно фокусът се измества към Microsoft. Действието около първата компания разкрива как двамата съоснователи са „взели назаем” ключови идеи от лабораториите на Xerox, доказали са се като нетрадиционни бизнесмени, но успехът е застанал помежду им. Историята на компанията на Бил Гейтс показва как той спокойно е наблюдавал конкурентите си, научил се е да ги превъзхожда и да създаде гиганта Microsoft.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Продуцент спря новата песен на Мара...

Ненчо Касъмов спря новия клип на Мария заради бившата си...

Аз вярвам в Бог, не е белобрад...

Едно от известните лица на рапа у нас - Венци Венц,...

Няма коментари към тази новина !