БСП бутна еротичен танцьор в изборните си листи

06.10.2011 16:40 | Видян 3293 пъти

БСП бутна еротичен танцьор в изборните си листи

Потни голи тела. Банкноти, натъпкани в оскъдни гащи. Пошли танци и договорки за задкулисен секс. Ако това ви навява мисълта за стриптийз клуб, така е, но сцената е същата и в червената листа за общински съветници.

На трето място в гр. Царево по неясен и странен начин за кандидат-управник се е добрал 27-годишният Данаил Балабанов. Денем той е строителен техник, а нощем – стриптийзьор, а и още нещо, научи в. “Всеки ден”. Това нещо струва 600 лв. на час, категорични са запознати с практиката на еротичната формация Dangers, част от която доскоро е бил и младокът, сега с червени претенции за власт. От същия еротичен клуб е и победителят от втория сезон на „Сървайвър” Жоро Костадинов. Той обаче поне не крие своята същност, а и няма политически амбиции.

Преди да нахлузи тесните ризки и фланелки върху добре поддържаното си мускулесто тяло, младият Балабанов е радвал застаряващи дами като част от програмата на нощни заведения. Когато представлението свършвало в клуба, то е продължавало на други, по-интимни места. Твърди се, че от ласките му се възползвала бизнес дама от Бургас, която била щедра спонсорка на формацията.

За да сложи край на професия “Жиголо”, Данаил е изтрил от профила си снимките от периода по прашки. Въпреки това той е член на една от официалните групи Dangers Erotic Show в социалната мрежа Фейсбук. Не е толкова лесно обаче да сложиш край на една мръсна кариера и да преминеш в друга – политическа. Всички в червената партия вече са разбрали за миналото на младата надежда, но никой не го пипа, в този смисъл на думата. Дали го пипа по друг начин, остава само да гадаем.

Съвсем наскоро кандидатът за президент на БСП Ивайло Калфин посети Царево, за да окаже подкрепа на местната листа на столетницата. Той се разходи из пристанището в компанията на настоящия кмет Петко Арнаудов и някои от кандидатите за съветници на БСП в общината, сред които и еротичният танцьор Балабанов.

Данаил и Калфин дори се поснимаха, а на фотосите става видно, че добре поддържаният инструмент на Балабанов – тялото му, изпъква навсякъде около кандидата за президент. Двамата дори са си казали по няколко думи насаме след срещите. Въпреки че целият град говори за това и се надява на отстраняването на момчето, след разговора с Калфин стриптийзьорът е бил още по-усмихнат и доволен.

Жителите на Царево вече с насмешка коментират ходовете, с които столетницата се опитва да привлече младите гласоподаватели. „Оставаше да вкарат и травестит в листите” споделиха някои от първите, видели списъка с кандидати за общински съветници на БСП край морето.

Междувременно скандалният Данаил Балабанов се срещна и с Георги Първанов по време на посещението му в бившия Мичурин. Кметът на Царево Петко Арнаудов представи младата надежда на червените и на президента. Първанов дали вече знае, че младежът с политически амбиции е познат повече по прашки, отколкото с риза?

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сребърният медалист от Евровизия 2024...

Baby Lasagna, който завърши втори на конкурса в Малмьо,...

Отиде си майката на Веско Маринов

Тази нощ е починала майката на обичания български...

Няма коментари към тази новина !