Вихра гушна Ирина напук

04.10.2011 12:00 | Видян 9724 пъти | Гласували 1

Вихра гушна Ирина напук

Вихра не спира да търси начини да си отмъщава на Ирина Сарачинова, за това че открадна мъжа й Иван. Последната приумица на отчаяната съпруга е да се прави на приятелка на най-добрата майка в ефир, за да я дразни. Бившата на опосума нарочно измислила нова начин на представяне на рубриката на съперницата й, така че двете да се засичат в студиото на „Станция Нова”.

Ирина била задължена да „гостува” на диванчето на Вихра преди старта на предаването си, за да анонсира темата си. А водещата на „Съпругите” се възползва от случая и нарочно сяда плътно до Сарачинова. На последния ефир дори я прегърна и успя да изкара любовницата на Иван от равновесие.Блондинката се притесни страшно и започна да пелтечи, а Вихра триумфираше.

Според хора от екипа на предаването бившата на Иван не се е примирила с положението си на изоставена съпруга и продължава да крои планове как да си върне опосума.
Както наскоро писа най-големият седмичник „Уикенд”, брюнетката дори го плаши със самоубийство само и само да й обръща внимание и да я обгрижва. Водещият се разкъсва между двете жени и отношенията му с Ирина Сарачинова са крайно обтегнати, заради изцепките на Вихра.

Допълнителна пречка в спокойствието им са и двете деца на най-добрата майка, с които Иван е принуден да живее.

Източник: vsekiden.com

Снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Няма коментари към тази новина !