Пикаха ни на държавата

03.10.2011 10:20 | Видян 2529 пъти | Гласували 2

Пикаха ни на държавата

Някаква си изтрещяла бабичка, която се назовава “царица” КОСТАДИНКА си позволи да се изпикае пред МВР. По-голяма подигравка с нашата държава аз лично не си спомням! Нали не мислите, че някой се възмути, че я арестува за поругаване на българската държавност, че й отправи поне обвинение за дребно хулагинство?! Не, не е.

Също както обвинението срещу мъжа й – т.нар. “Цар Киро” се крепи на безумие – запис на конкретни заплахи от охранителна камера. При положение, че първо – записът не се смята за надеждно доказателство, и второ, охранителните камери записват образи, но не и звуци. Мирише ми на поредна услуга към циганския “монарх” от страна на асеновградската прокуратура.
Много искам да акцентирам и на признанията на един свидетел по делото Октопод. Пламен Устинов разказа потресаващи неща за подготвяни убийства на известни бизнесмени и твърде заможни хора като Гриша Ганчев и Коко Динев.

Нямам представа дали е вярно. Но се питам: ако не е, защо не сме чули отрицание от Алексей Петров? Защо той не се възползва от поканата да седне очи в очи със свидетеля и не защити името си?
И още нещо страшно, което разбираме. На път е да бъде разплетено за първи път поръчково убийство на олигарх и то на най-богатия за времето, когато му посегнаха българин Емил Кюлев. Чрез него, казва МВР, ще разберем истината за още 5 показни поръчкови атентата. Дай, Боже!

Направи ми впечатление обаче още нещо изключително поразително. След 15 години се сетихме, че липсвали 6 тома по делото за поръчковото убийство на Андрей Луканов. Не страница, не две или томче, а цели 6. После да се чудим ли за уникалния правен абсурд, който произведе това дело – заподозрените за убийци бяха оправдани, понеже им били изтръгнати признания с насилие, а заподозрените насилници бяха оправдани, че не са извършвали посегателства срещу разпитваните.

Дано да идват по-добри новини до другия понеделник!

автор: Борис Ангелов

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !