Лияна откри нов фолк клуб

30.09.2011 14:45 | Видян 3266 пъти

Лияна откри нов фолк клуб

Снощи (29 септември) пламенната Лияна даде началото на есенния парти сезон с грандиозното откриване на най-новия Фолк клуб Eclipse, който се очаква да се превърне в една от най-горещите точки на пъпа на нощна София през следващите месеци с плеяда от гостуващи звезди и изкушаващи промоции.

„Благодаря на собствениците, че поканиха именно мен да се погрижа за доброто ви настроение в тази специална вечер. Пожелавам успех на фолк клуб Eclipse  и съм убедена, че ще се виждаме често тук, защото мястото наистина е страхотно!“  сподели Лияна пред фенове и медии, дошли да отбележат голямото събитие.

В очакване Лияна да излезе пред публика, клубът посрещна рекорден брой гости – над 300 човека станаха част от мега купона по случай откриването. Сред гостите на партито се отличаваше бляскавото ВИП присъствие на Мира, Ромина, Крум, Славена и др., дошли да поздравят собствениците и разбира се да се забавляват в компанията на своята обичана колежка – звездата на вечерта Лияна.  Не остана незабелязан и Галин – бившият съпруг на певицата Деси Слава.

В разгара на купона красивата певица изтегли печелившите от томболата билети за грандиозния концерт на сръбската супер звезда Лепа Брена на 3 декември в „Арена Армеец“ София. Една от щастливите победителки, изтеглени от леката ръка на Лияна бе бившата водеща на ТВ „Планета“  Симона Първанова, която бе видимо очарована от подаръка.

Малко след полунощ Лияна започна своето изпълнение в две части, което включваше микс от експлозивни хитове като „Забий ми ножа“, „Ох ох“, „Като вещица“, „Лошите момичета“ и градусът на купона достигна нечувани стойности. Двете секси танцьорки, които правеха компания на Лияна на сцената допълнително нагорещяваха атмосферата на партито в малките часове, а DJ Teo се погрижи за това страстните танци под звуците на най-пламенните поп фолк хитове да не спират чак до сутринта.

 

 

 

 

 

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Тръмп би бомбардирал Москва и Пекин:...

Бившият президент на САЩ и настоящ кандидат на...

Politico: Байдън тайно е разрешил на...

Американският президент Джо Байдън тайно е разрешил на...

Няма коментари към тази новина !