Дженифър Анистън: Не си струва да говоря за Брад

30.09.2011 14:00 | Видян 3666 пъти

Дженифър Анистън: Не си струва да говоря за Брад

Актрисата Дженифър Анистън най-накрая наруши мълчанието си около скандала, който разбуни духовете в последно време - изказванията на бившия й съпруг Брад Пит по неин адрес и признанието му, че семейният им живот му е бил скучен.

По време на премиерата на новия си филм Five Дженифър Анистън не успяла да избегне въпроси за това какво смята за думите на Брад Пит, но демонстрирала, че не й пука особено за мнението му и за спомените му от връзката им, съобщава dir.bg

"О, Боже, дори не си струва да говоря за това в такава прекрасна вечер", отсякла блондинката и подминала с усмивка последвалия въпрос кога все пак смята да направи някакъв коментар по въпроса.

В едно от последните си интервюта Брад Пит заяви, че животът му с Дженифър Анистън е бил прекалено скучен за него и че не е могъл да понася човека, в когото се бил превърнал по това време.

Впоследствие, след като медиите раздухаха скандала, актьорът се поправи и обясни, че не са го разбрали правилно и че е имал предвид, че не Дженифър е била скучна, а той самият.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Няма коментари към тази новина !