Martijn Ten Velden с open air парти в центъра на София

29.09.2011 11:00 | Видян 2347 пъти

Martijn Ten Velden с open air парти в центъра на София

Всички софиянци и гости на столицата могат отново да видят триизмерното светлинното шоу върху Паметника на Съветската армия този петък, 30 септември, от 20:00 часа. Ефектното събитие ще бъде представено с помощта на технологията 3D mapping /триизмерна проекция/ и е част от предизборната кампания на кандидат-кметът на БСП Георги Кадиев. За няколко минути каменната композиция в центъра на София ще бъде осветена с мощни цветни прожектори, създаващи илюзията, че фигурите политат, а монументът се движи.

3D анимацията ще бъде прожектирана по време на специално диджей парти на открито с името Party N8 според номера на бюлетината, с която кандидат-кметът на БСП ще се състезава на изборите. Холандският супер диджей Martijn Ten Velden /Мартин Тен Велден/ ще бъде звездата на вечерта. Холандецът си спечели особена популярност с хитовете “I Wish You Would” и “All Alone”. Музиката му е в стил funky - tribal с прогресив и електро елементи. През годините е заставал зад грамофоните на много клубове по света от клуб Space в Ibiza (първият холандски DJ, свирил там) до “The Fresh Master Class Festival” редом с диджеите Tiesto и Sven Vath.

Входът за партито е безплатен. Заедно с Martijn Ten Velden на сцената ще застанат българските диджеи -  DJ Balthazar, JackRock, 2 Guys In Da House и DJ Alex.
Афтърпартито е от 23:00 часа в клуб Spacer /централен подлез на НДК/ с участието на KOEN GROENEVELD (NL), Balthazar & JackRoc.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Какво е патриотизмът, ако не любов...

Какво е патриотизмът, ако не любов към храната, която...

Актьорът и фокусник Ненчо Илчев тази...

На 11 май (събота) от 17:00 ч. по bTV в студиото на...

Няма коментари към тази новина !