ИСТИНСКИ ЛЪЖИ

26.09.2011 09:55 | Видян 1565 пъти | Гласували 3

ИСТИНСКИ ЛЪЖИ

ЛЪЖЕ ли Ваньо Танов като казва, че бил накарал фирми да плащат 20 пъти по-висок акциз? Как го прави? Като не се явява на делата срещу тях, а те ги печелят? Или като губи дела по актове или ги намалява от 12,3 млн. на 700 хиляди?

Ние няма да оставим тази работа така. Още повече, ако действително има ръст на приходите от митниците, той се дължи на разкрития на полицейските служби, както всички добре знаем. Но не това е важното.
Важното е има ли го римейкът на Хлапето на Чарли Чаплин – филм, в който той кара детото да чупи прозорците на хората, за да им ги поправя комикът?!

Подобни теми разисква и сериалът Седем часа разлика. Там героите “нямат прилика с истински лица и събития”, ама не съвсем. Един герой нарочно е кръстен така, че да ни напомни за Маджо. Друга героиня очевидно носи чертите на Дарина Павлова, с която сценаристката Милена Фучеджиева си има стара драматична история в стил Жената зад щанда.

Лъжи или поне изневери изобилстват и във фолкиндустрията. Кой – кого в този весел бранш е друга от темите ни, издържани в общата стилистика на броя.

И залезът на олигарсите се дължи на истински лъжи. Чии обаче? На тях и фирмите им или на държавата, която претендира за много милиони и апетитни земи от богаташите – прочетете и си правете изводите.

Бъдете щастливи и по-добри новини до другия понеделник!

автор: Борис Ангелов

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !