DJ Sava гостува в "Шоуто на Слави" на 20 септември

19.09.2011 15:00 | Видян 3723 пъти

DJ Sava гостува в

На 20 септември вечерта в Шоуто на Слави ще гостува румънската звезда DJ Sava, който е изпълнител на едни от най-големите хитове на лято 2011. Заедно с атрактивната си, сексапилна вокалистка Andreea D той ще представи пред публиката в залата и пред малкия екран вселенския си хит “I Like (The Trumpet)”. Sava е фамилията на популярния румънски DJ, чието първо име е Constantin. През 2008 г. той печели приза за Най-добър DJ хит от наградите „Romanian Top Hits”. Подгрявал е Tiësto на концерта му в Молдова, а “I Like (The Trumpet)” е 4-та най-излъчвана песен в Румъния за 2010 г. Негови са и „Money Maker” и “Love You”, които са сред най-ротираните парчета в  радиостанциите и музикалните телевизии в България през тази година. Хитът “I Like (The Trumpet)” можете да видите ТУК.

Парчетата „Money Maker” и “Love You” са водещите хитове и в сборния албум The Voice Party Hits 2, издаден в България от Анимато Мюзик/Cat Music. В новото издание на най-горещата компилация на сезона са включени любими денс хитове от ефира на радио и телевизия The Voice - 16 неудържими dancefloor парчета, специално подбрани за перфектно парти настроение! Вътре ще чуете още: All My People на Sasha Lopez и Sеxy на Andreea Banica – два от Топ 3 хитовете на лято 2011 в радио и телевизионния ефир, както и сензационното  Mr. Saxobeat на Alexandra Stan, Lovely Words на Ela Rose, и още много!

 DJ Sava е сред звездите на турнето Coca-Cola Happy Energy Tour, което за втора година разтърсва шест града в цяла България. Торнадо от добро настроение и горещи летни хитове завладяха вече Велико Търново, Русе, Варна, Бургас и Пловдив, а на сцената се качиха още топ румънски и български поп, рок и хип-хоп изпълнители – Sasha Lopez, Тома и рок бандата му, Лора Караджова и Goodslav, Графа и DJ Don4o, Играта и Сантра, Touch Down, Billy The Kid, Lexus, Skiller. Големият финал на най-енергичното музикално събитие ще бъде в София на 21 септември, когато британският изпълнител Taio Cruz, достигнал до № 1 в класациите на Billboard, ще взриви с хитовете си сцената на площад Батенберг.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Няма коментари към тази новина !