Дуета на DESS с рапъра Nana е готов

19.09.2011 14:00 | Видян 3711 пъти

Дуета на DESS с рапъра Nana е готов

Dess от доста време споменава по интервюта, че работи усилено по дует с известен изпълнител. „Не обичам да говоря преди нещата да са факт” – е честа реплика на певицата. Най-накрая обаче тя разкри подробности около дългоочаквания дует.

Той ще е с германския DJ и рапър Нана, чийто световни хитове „Lonely” и “Remember the time” все още се чуват в дискотеките. „Nana беше в България преди известно време – имаше участие в столичен клуб. Аз също имах участие, но в друг клуб. Той дойде да слуша моето и се запознахме. Бях приятно изненадана, че държи да направи дует с мен. Даже каза, че мисли да спира с пеенето, а да се занимава с продуциране и менажиране, но държи последната му песен да е с мен. Дори беше готов да пее поп фолк. Но в крайна сметка решихме, че едно денс парче ще ни легне и на двамата. Песента е готова, остават още няколко подробности преди да се пусне” – сподели Десислава.

Певицата бе гост на Лора Крумова в „Тази неделя” по BTV. Там тя разказа за прекрасното лято, прекарано със сина й Майки и за последната им екскурзия до Седемте рилски езера. „Искам да кажа на Майки, че е герой!” – похвали 10-годишния си син певицата.

Десислава разказа за нелекото си детство, за бягствата от къщи и за искрената й мечта - да успее де се реализира. „Аз съм максималист!”

Изпълнителката на летния хит „I like” издаде подробности около филма, в който участва – „МАЛЪК-ГОЛЯМ”. Премиерни прожекции на лентата на режисьора Ясен Григоров ще има на 24 и 25 септември в кино Одеон.

снимка:Йовко Петров

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !