Матеус на секс тренировки в Сан Тропе

15.09.2011 14:15 | Видян 3707 пъти

Матеус на секс тренировки в Сан Тропе

Лотар Матеус тази седмица трябваше да е на работа.Нали затова БФС му плаща 30 000 евро всеки месец!Вместо това обаче германецът цъфна с гаджето си Йоанна Тучинска на плажа в Сан Тропе.Двамата разпускат там, след като англичани и швейцарци биха като тъпан на сватба Матеус и сбирщината му.

Световният шампион от 1990г духна за Мюнхен веднага след резултат 1:3 в Базел срещу швейцарците.Оттогава не се е мяркал в София.Папараци обаче го издебнаха на плажа в тузарския френски курорт.Двамата с модела на бельо са снимани изтегнати на плаж "Таити" в Раматюел, на 10 км от Сен Тропе.

Подслонили са ги два сенника от тръстика, Матеус и Йоанна са го ударили на лудории и плажни секс тренировки, видно е от фотографиите.На едната полякинята го е грабнала здраво.На друг кадър Матеус се е изтегнал до новото си завоевание и чете "Билд".

50-годишният германец малко се е позапуснал, отгледал си е коремче.Тучинска пък се е наточила както подобава на модел от тази класа.Бюстът ѝ изглежда наедрял.По документи той се води с обиколка 93 см, но прелива от банския ѝ.

Почивката  на двамата излиза по 550 евро на ден полупансион според цените във френския курорт за септември."Ще стоят там поне седмица", твърди източник на БФС, запознат с плановете на германеца.

В същото време обаче Матеус се води, че е на работа.Ама уж.Нямаше го нито в неделя на мача "Миньор" - "Левски" (0:1), нито в понеделник на ЦСКА - "Локо" (Пд) (3:0).

Както се оказа, вместо в Перник е отишъл в Сан Тропе.До края на месеца  най-вероятно въобще няма да се мерне в България и ще се появи в София чак в началото на октомври, когато са мачовете с Украйна и Уелс.Първият е контрола на 7-ми, а евроквалификацията с "драконите" е четири дни по-късно.

 

Снимка: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Всичко, което можеш да си представиш...

Всичко, което можеш да си представиш е истинско....

Руска рулетка с шотове и как се...

Новите епизоди на кулинарното предаване „Черешката на...

Няма коментари към тази новина !