Мадона търси най-добрия танцьор и в България

14.09.2011 15:00 | Видян 4169 пъти

Мадона търси най-добрия танцьор и в България

Водка №1 в света стартира своя амбициозен проект Smirnoff Nightlife Exchange, чиято цел е 10 милиона души да открият най-оригиналния нощен живот по света и да го споделят помежду си. За пръв път тази година България ще участва в световния обмен на нощен живот заедно с 49 други страни. Най-оригиналните идеи ще се търсят и споделят както във Facebook, така и в най-добрите нощни клубове. Кулминацията на проекта ще е едновременно в една и съща нощ по целия свят – на 12-ти ноември. Към проекта Smirnoff Nightlife Exchange се присъединява и Мадона, за да открие най-добрия танцьор, който ще се присъедини към екипа й от танцьори. 

В проекта са поканени да участват всички купонджии, като споделят идеи и впечатления с какво се отличава техният местен нощен живот по отношение на музика, напитки, места за забавление, танци и мода. Участвайки в проекта на http://www.Facebook.com/SmirnoffBulgaria, българските фенове могат да спечелят ексклузивен достъп до голямото парти на 12-ти ноември в София, на което Smirnoff ще представи един уникален микс от най-добрия нощен живот в България и по света.

И тъй като танците са неразделна част от нощния живот навсякъде по света, феновете могат да се включат и в ексклузивния онлайн денс конкурс, подкрепен от Мадона. Регистрацията за участие в състезанието започва от днес на www.smirnoff.com  и ще продължи до 10-ти октомври, като всеки желаещ трябва да запише и качи 60-секундно видео на своя танц. Единственото условие, на което трябва да отговарят участниците е да имат навършени 21 години. Финалистите ще танцуват пред самата Мадона и нейните хореографи Рич и Тоун в Ню Йорк на 12-ти ноември, а победителят ще получи възможността да се присъедини към екипа й от танцьори.

"Това, което ме впечатли в проекта Smirnoff Nightlife Exchange, е комбинацията от споделянето на нощния живот по света едновременно в една и съща нощ и възможността да открия най-добрите неизвестни танцьори. А те винаги са в клубовете, търсейки най-оригиналното преживяване, също както Smirnoff” – сподели Мадона.

Като водка №1 в света, Smirnoff е неразделна част от културата на нощния живот на редица поколения. Затова и Facebook страницата на Smirnoff, която има най-много фенове сред всички алкохолни марки по света, е мястото, където всички коментират и споделят информация за нощния живот от всяка точка на планетата.

В проекта Smirnoff Nightlife Exchange освен България ще се включат още 49 страни от целия свят – Аржентина, Австралия, Белгия, Боливия, Бразилия, Великобритания, Венецуела, Виетнам, Германия, Гана, Гърция, Гватемала, Доминиканската република, Дубай, Ел Салвадор, Еквадор, Камерун, Канада, Китай, Колумбия, Коста Рика, Кипър, Кения, Индия, Индонезия, Ирландия, Израел, Италия, Мексико, Нова Зеландия, Нигерия, Норвегия, Панама, Парагвай, Перу, Полша, Румъния, Сърбия, САЩ, Холандия, Тайланд, Тринидад, Турция, Уругвай, Чили, Южна Африка, Южна Корея, Ямайка и Япония.

“Smirnoff ще направи микс, селектирайки най-специфичното от нощния живот навсякъде по света и ще даде на всеки възможността да бъде там с най-необикновеното и единствено по рода си преживяване. А кой може да определи кой е най-добрият танцьор по-добре от самата Мадона? ”, каза Саймън Бърч, глобалният бранд директор на Smirnoff Co.

На 12-ти ноември всяка от държавите участнички ще отпразнува обмена на нощния живот с грандиозно парти. От сега е ясно, че Австралия ще размени нощния си живот с Италия. Затова италианските звезди Alex Gaudino и хаус диджеите Junior Jack & Kid Creme ще покажат на австралийците как се купонясва в Италия, а  австралийската банда Nervo, заедно с  Bang Gang ще покорят Италия. Сред другите имените артисти, които ще се включат в Smirnoff Nightlife Exchange, са бразилския тандем  Mixhell featuring SNAP!, германските диджеи DJ Edgar & Daniel Haaksman и много други.

Проектът Smirnoff Nightlife Exchange, включително и ексклузивният денс конкурс, са само първата част от споразумението между Мадона и нейния партньор Live Nation и Diageo, която притежава Smirnoff Co. Повече детайли за общите проекти ще бъдат разкрити през следващите месеци.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ние неофициален кеш имаме: Ас....

Сайтът "Афера" пусна запис от среща на Асен Василев,...

Нашата Мария блести в Кан: Фото на деня

Нашата Мария блести в Кан: Фото на деня Снимка:...

Няма коментари към тази новина !