Тончо Токмакчиев кръшка с колежка

12.09.2011 11:45 | Видян 5082 пъти

Тончо Токмакчиев кръшка с колежка

Тончо Токмакчиев е поредната тв звезда, чието семейство се разпада заради изневяра. Подобно на Иван от „Станция Нова” актьорът кръшка на съпругата си с колежка. Сексапилната блондинка от „Шоуто на Канала” Ани Михайлова е омаяла с пищния си бюст някогашната звезда от „Каналето”.

Двамата са любовници от години според слухове из коридорите в БНТ. Папараците на „Всеки ден” обаче за пръв път документират близките им отношения. Сочната Ани и продуцентът й Тончо бяха засечени да флиртуват в кафене в центъра на София. Влюбените гълъбчета едва се удържаха да спазват приличие пред останалите посетители, но погледите и жестовете им все пак показваха недвусмислено. Двамата лежерно изпиха кафето си, разговаряйки оживено ухо в ухо. Той нежно гали Ани по главата, а после с ръка спря прозявката й. После си тръгнаха заедно – както и бяха дошли.

Връзката на Точно и Ани Михайлова отдавна не е тайна в БНТ. Служители на националната медия доверяват, че актьорите дори не правели опит да скрият по-специалните си отношения. Блондинката съвсем съзнателно парадирала с факта, че не е коя да е, а любовница на шефа и често изтъквала, че е несменяема на стола на водещата в „Шоуто на Канала”.

Сочната Ани действително се появи в БНТ без никакъв опит и директно зае главната роля в предаването на държавната телевизия. И макар доста от по-старите кадри на медията да имат резерви относно таланта й, Михайлова запазва ролята си на водеща вече трети сезон. Двамата с Тончо бяха водещи и на 200-тното юбилейно издание на „Шоуто на Канала” тази събота.

Токмакчиев също не се свени да демонстрира близка връзка с Ани и държи винаги да са сами, когато репетират общи сцени, доверяват от екипа му. Освен това често вози до студиото актрисата, а после се грижи да я откара обратно у дома. Според служители в БНТ той дори е на път да се разведе с жена си, за да утоли официално страстите си в леглото на сочната Ани. Токмакчиев е женен от близо 25 години и има 23-годишна дъщеря. Щерката Таня е наследила красотата и таланта на майка си Нели, която е куклена актриса. Вместо в театъра обаче момичето се изявява в телевизия. Покрай връзките на татко си тя е назначена на сладък пост

репортер в сутрешния блок на БНТ. Не е ясно как Таня понася слуховете за любовницата на татко си. Според запознати с любовната драма обаче, щерката на Тончо и жена му Нели са наясно с аферата му отдавна, но си мълчат, за да не станат за смях на цяла България. Това е и причината Токмакчиев да не се развежда. Той имал пълна свобода на действие и можел винаги да се вижда с колежката си Ани, затова не се налага да повтаря подвига на Иван и да се развежда публично с панаири и разправии. Първите приказки за изневери на Токмакчиев тръгнаха още в края на миналия век. Това злите езици го бяха оплели с популярната в онези години попзвезда Ирра. Което със сигурност значи, че Тончо си пада по блондинки.

Каквато неговата благоверна уви не е. Флиртът на актьора с Ирра приключи безславно, защото певицата се сгаджи с богат бизнесмен от Силистра и загърби жълтите павета, за да води луксозен живот, макар и на 600 км от София. Тя успя и да народи дечица.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Бела Хадид се появи полугола в Кан

Американският супермодел от палестинско-холандски...

Няма коментари към тази новина !