Обраха Цвети Янева

10.09.2011 14:39 | Видян 3439 пъти

Обраха Цвети Янева

Клипът на режисьора Николай Нанков към хитовото парче на Цветелина Янева „Притеснявай ме", който получи адмирациите на феновете у нас, е бил най-нагло откраднат. Видеото е изплагиатствано едно към едно в Румъния, съобщиха фенове в интернет сайт.

В новия клип на Стелича Пищу към песента Imi Faci Frumoase Zilele меломаните веднага забелязаха, че сюжетът удивително прилича с този на „Притеснявай ме".Заимствани са цели теми и пози, както и общото послание на видеото. Припомняме, че песента на Цветелина Янева бе заснета в Милано, а презентацията на клипа се състоя в края на април. По всеобщо мнение това е един от най-качествените и стилни продукти във фолка. Във видеото участва и манекенът Мариан Кюрпанов, който според мълвата е имал
интимни отношения с Дарина Павлова преди години.


Цветелина Янева обаче не намира кой знае каква драма в това. „Видях, че е заимствано, но е нелепо да се правят драми от това. Песните са за два различни пазара. Радвам са, че вече и ние, българите, можем да служим за  пример на колеги от Европа. Така че по-скоро съм поласкана, отколкото ядосана - все пак румънските  изпълнители са направили своя истински пробив по света", коментира лаконично Цветелина.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сребърният медалист от Евровизия 2024...

Baby Lasagna, който завърши втори на конкурса в Малмьо,...

Отиде си майката на Веско Маринов

Тази нощ е починала майката на обичания български...

Няма коментари към тази новина !