Волейболист заби Ани Хоанг

04.09.2011 09:00 | Видян 8063 пъти | Гласували 2

Волейболист заби Ани Хоанг

Най-новата надежда на българския волейбол Явор Генов се гушка и флиртува с Ани Хоанг в новият ѝ килп. Волейболистът на Черно море - Варна е звездата в новото видео на екзотичната красавица "И будя се пак". Явор е известен плебей в морската ни столица, който не излиза от фолк-заведенията.

Именно заради любовта си към чалгата е приел предизвикателството да се снима в клипа. Волейболистът ни е и търсен модел на запад. Последната му модна изява е в ревю на Вивиан Уестууд. Яворе интересен за чуждите дизайнери не само заради височината и атлетичното тяло, но и защото едното му око е червено по рождение.

"И пак се будя" ще се завърти в петък вечер по ПЛАНЕТА hd. Песента е по музика и аранжимент на Даниел Ганев и текст на Мариета Ангелова. Това е третата песен на най-младата звезда на Пайнер.
След успеха на ''Лекарство за мъж'' екзотичната певица се надява да има още по-голям с новата си песен.  Видеото бе заснето в началото на август по поречието на Камчия, едно от най-лубимите места на режисьора Люси Иларионов.  Младата изпълнителка, вече започна участия и от ден на ден се радва на все повече нови фенове.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сузанита обикаля Монако по сутиен

Скандалната певица Сузанита заложи на оскъдно облекло,...

Българското име на Тибър - реката,...

Дълго време търсех паралели между името на река Тибър -...

Няма коментари към тази новина !