Кондьо стана сватовник

30.08.2011 10:45 | Видян 4551 пъти

Кондьо стана сватовник

Преди броени дни на свое участие Кондьо помогна на младеж да предложи брак на своята приятелка по най-романтичния начин. Звездата подкрепи вълнуващия момент с това, което умее най-добре – с пеене.

Фолкветеранът имал изява в дискотека в Китен, в която се била разположила и шумна компания от Пловдив. По средата на програмата изпълнителят бил помолен от един от младежите да запее красивата балада „Обич за двама”, която да посвети на приятелката му. Кондьо, разбира се, веднага откликнал на молбата, но не подозирал, че момчето ще използва изпълнението му като повод да коленичи и да предложи брак на приятелката си. Другите от компанията, които били запознати с намеренията му, били приготвили предварително червена роза, която умело криели цяла вечер, но сега я връчили на кандидат-младоженеца, за да я подари на своята възлюбена. Момичето казало „Да” на предложението, отправено по този романтичен начин и цялото заведение избухнало в аплодисменти.

Не по-малко развълнуван бил и самият Кондьо, който не спрял да поздравява двойката до края на вечерта. „Много емоционален момент. Прекрасно е усещането да съпреживееш един толкова щастлив момент с хората.”, обясни той. „И макар да съм от толкова много години на сцената, не бях виждал подобно нещо. Беше точно като по-филмите. Просто страхотно – трудно ми е да го опиша с думи!”, не спира да се вълнува изпълнителят на „Жив съм”.

Паралелно с участията си през летния сезон Кондьо не спира да работи и по нова песен, за която обещава да има много интересно и различно звучене.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Дуа Липа снима в Олимпийския басейн в...

Дуа Липа пусна музикалния си видеоклип към най-новия си...

Средна класа е когато...

Средна класа - когато банката ви отказва кредит, поради...

Няма коментари към тази новина !