Десислава съчетава поп-фолка и тръш метъла в "Малък - Голям"

30.08.2011 09:15 | Видян 9630 пъти

Десислава съчетава поп-фолка и тръш метъла в

Десислава, DESS или просто Деси показва за пореден път, че не се притеснява да експериментира. С главната си роля във филма на Ясен Григоров „Малък – Голям”  изпълнителката ще блесне в  съвсем различна светлина – като момиче от Раднево, което споделя големите си мечти, трудностите, компромисите, нещата, от които се срамува, нещата, с които се гордее.... увлекателна история за нелеката съдба на една голяма певица.

За втората си лента младият режисьор Ясен Григоров, добил популярност с дебютния филм „Дървеното езеро”, си партнира с големия фотограф Темелко Темелков. За участието на Деси, Ясен споделя: „С нея се работи много лесно. Тя е естествена, широкоскроена,  много емоционална и определено споделя идеята на филма. С Темелко проведохме много разговори за това, на кого да предложим ролята. И двамата единодушно се спряхме на Десислава. Тя определено пасва.”

 „Аз вече гледах филма” – похвали се талантливата певица  – „Няма да лъжа – имах притеснения какво се е получило. Но те изчезнаха още в първите минути. Час и половина искрено се забавлявах и напуснах залата усмихната и удовлетворена. Благодаря на Ясен Григоров и Темелко Темелков – страхотни професионалисти и хора, които нито за момент не пренебрегнаха мнението ми и сбъднаха една моя мечта – да участвам в истински филм!”

Възможно ли е поп фолк певица да се влюби в музикант от траш метъл банда? Защо не? Как можеш да свържеш Десислава с траш метъла, дали наистина любимите й групи са AC/DC и Iron Maiden – това, а и много други откровения ще разберете, ако гледате „Малък-Голям”. Един различен, завладяващ, нетрадиционен, оригинален, интересен филм, в който ръка за ръка вървят траш метъл и поп фолк, успех и провал, любов и отчаяние...

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Служебни премиери: Фотофакт

Служебни премиери: Фотофакт

Дан Колов оживява и възпитава в...

"Много се вълнувам да споделя с вас, че на деня, в който...

Няма коментари към тази новина !