Коцето се натиска с Галена и Преслава

26.08.2011 16:15 | Видян 7498 пъти | Гласували 1

Коцето се натиска с Галена и Преслава

Вълнуващо участие имаше Константин в столичното заведение "Син сити".Изпълнителят на хита  "А-у" се радваше не само на любовта на феновете си, но  и на колежките си Галена и Преслава.

Дали заради виното, или заради неустоимия сексапил на дамите, в разгара на вечерта  Коцето не издържа и си позволи някои волности.Интересното в случая беше, че свидетел на скандалното поведение на фолк величията стана и съпругата на Коцето - Надя.Тя само се усмихваше на неговия флирт с певиците.

Съвместната изява на тримата започва както винаги с музикални поздрави, прекъсвани  от време на време от нечленоразделни звуци.Вероятно с идеята да нахъсат почитателите си да се раздадат докрай на дансинга.След няколко песни и чашки вино чалга идолите се включиха в купона не само с пеене.Галена закърши снага, а покрай нея и Преслава се престраши да започне да се поклаща в ритъм.

Коцето пък седна на едно от креслата на дансинга уж само да наблюдава колежките си.В един момент обаче придърпа Галена към себе си и склони глава малко под корема ѝ.Изпълнителят на "Тихо пази ме" нито за миг не се разконцентрира.Напротив, още по-енергично затанцува.Не след дълго Константин огря и Преслава.Той  я прегърна през кръста, долепяйки тялото до нейното.Атмосферата стана още по-задушевна, когато Галена седна на скута на Коцето, а Преси му изсипа шот в устата.

Певецът съвсем се ошашави, когато певиците успяха да налапат по цяла чаша за шот и изляха без ръце течността в устата си.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !