Наталия Гуркова на калъп с Киро Японеца

25.08.2011 10:30 | Видян 7195 пъти | Гласували 1

Наталия Гуркова на калъп с Киро Японеца

Наталия Гуркова бръмчи и се лигави отново с ромския бос Киро Японеца, видя с очите си репортер на "Всеки ден".Папараци я изловили на буквално на калъп със стреляния бизнесмен и станаха свидетели на невероятен екшън.

За бившата Мис България и настояща съпруга и майка винаги се е говорело, че се изявява добре и в друго амплоа - на приятна компания, която застаряващи бизнесмени могат да си поръчат за вечерта.Въпреки че тя винаги е отричала изневери спрямо мъжа си - черногорския разорен милионер Джордже Михалевич, този път уменията ѝ да придружава и възбужда възрастни бизнесмени се разиграла пред екип на "Всеки ден".

Мис България на всички времена, както е известна Гуркова, влезе в абсолютното клише на компаньонка - тя вечеря в луксозен ресторант, флиртува и целува заможния цигански бос и, разбира се, си тръгна с него в посока луксозен хотел.Лошият късмет я срещна чак в края на вечерта, когато полицейски патрул подгони мерцедеса на двойката и провали плановете за нощта.Точно като в екшън филм или поредицата "Хванати в изневяра".

Тихата вечеря на свещи в модерния ресторант "Таван" на покрива на бизнес сграда на бул. България не може да не бъде забелязана от гостите на заведението заради вулгарното опипване и целуване между посребрелия и загубил се от публичното пространство Японец и красавицата с червена рокля.

Кирил Киров е поостарял, спокоен, явно забравил за атентата срещу него преди 8 години, когато оцеля по чудо. Двамата почти затвориха заведението и приятно възбудени от бутилка вино се отправиха към колите си.Въпреки че всеки беше дошъл със своя "Мерцедес", Гуркова се качи при Японеца, а неговият шофьор подкара автомобила на миската.

Те се отправиха в посока квартал "Лозенец", но за нещастие на бул. "Арсенаслки" патрул ги подгони заради високата скорост, с която се движеха.Почти цял километър двата автомобила отказваха да спрат въпреки знаците на полицаите, които включиха буркан и сирена след тях.

В тясната улица пред хотел "Кемпински", по-известен като Японския хотел, обаче немските возила в крайна сметка се подчиниха на униформените.Киро Китаеца и шофьорът му слязоха от колите, за да бъдат проверени от полицаите.Именно патрулът прецака плановете за приятно продължение на нощта на Гуркова, за щастие на нейния съпруг.След срещата с полицаите черният мерцедес на ромския бос продължи сам.

Кой през цялото това време гледал малката дъщеря на Мис България, не е ясно.Най-вероятно детето е поверено на грижите на майка ѝ.

Гуркова се омъжи в началото на 2009 г., а малката Джорджиния се появи по-късно същата година.Тя живее като принцеса в Южноафриканската република, където има бутик с диаманти, а мъжът ѝ - бизнес, който доскоро беше суперпечеливш.Наталия обаче отскача редовно до родината си.В последната година се заговори, че Джорже е разорен, както и че миската му изневерява системно.

Слуховете я свързаха с човек от подземния свят - един от приближените на Христофорос Аманатидис-Таки.Именно "лошото момиче" било истинската причина Наталия да си идва толкова често.Според други обаче Мис България имала афера  с прочутия митничар Иво Бързия, който напусна службата си след огромния скандал с още по-известния Жоро Пурата.Най-често обаче за Гуркова преобладават информациите, че е компания за една вечер.Точно като описаната.

Всъщност връзката  между Гуркова и Японеца датира от дълги години.Още преди да се омъжи, тя беше едно от "неговите момичета", с които той си правеше интимна компания.Явно е била и една от любимките му, защото през годините, когато миската е закъсвала за пари или с други проблеми, винаги е търсила неговата помощ.За какво е имала да му се отблагодарява предната вечер, можем само да гадаем.Кирил Киров все още е един от най-влиятелните босове у нас.Той е пример за медицинско чудо, защото след стрелбата по него на 12 юни 2003г. в центъра на София куршум засяда в мозъка му и той изпада в необратима кома.

Тогава лекарите не даваха никакъв шанс за оцеляване, но след продължително лечение по клиники в чужбина Японеца се възстановява напълно.Наричат го човекът с деветте живота.И до ден днешен той вини за атентата срещу себе си боса на "Октопода" Алексей Петров.Според приближените му Японеца е забавил отмъщението си, но не е забравил.

След като оцелява, той се обръща към религията, посещава богословско училище и е един от основните спонсори на Евангелистката църква.Ромският бизнесмен твърди пред пасторите, че е напълно напуснат от "силите на злото" и даже дава съвети на останалите евангелисти как да гонят пороците далеч от себе си и да правят добри дела.Явно обаче въпреки всичко не може да се стои настрана от порока на име Наталия.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Няма коментари към тази новина !