Карл Кокс разпиля 10 000 души на Cacao Beach

24.08.2011 16:00 | Видян 3696 пъти | Гласували 2

Карл Кокс разпиля 10 000 души на Cacao Beach


Вече е сряда, а ние още не можем да се свестим от емоционалния, емблематичния, епохалния, свръхзвуков погром, който запрати сърцата, ушите и мозъчните ни клетки в дълбоката вселена наречена Carl Cox. Oтново!

Всеки път си казваме, че не може повече нагоре, стигнахме отвъд вселената, отвъд непознатото и докоснахме безкрайността, и всяко следващо гостуване в България на Шоколадовия Буда разбива на пух и прах и най-малката прашинка съмнение, предразсъдъци и заблуди около диджея, господстващ на световната денс сцена повече от три десетилетия.

Големият Карлито без грам задръжки и широка усмивка ни покорява отново и отново, като един неуморен вечен Христофор Колумб на електронният звук, a простичките му култови думи Oh Yes! Oh Yes Oh Yes! прегазват и последната бариера между реалността и невидимото, в коeто ни запраща всеки негов сет. Отново, oтново и oтново! Елементарно!

Най-големите промоутъри на дeнс ивенти у нас Метрополис, верни на стила си успяха да накарат най-желания диджей на планетата да се чувства като у дома си и да чака с нетърпение всяко завръщане пред родната ни публика, която пък заслужено е  оценена за пламенността и позитивизма си от не едно световно величие.

Емоциите ни ще вибрират на честотата на Cox със сигурност до следващото му завръщане, и не само защото най-влиятелният диджeй на планетата направи феноменален сет от близо 270 минути или близо 4 часа и половина, надхвърляйки без замисляне стриктно уговореното по договор време за сета си. Ще прехвърляме през главата си знойната морска вечер на плажа кадър по кадър, звук по звук, парче по парче, усмивка по усмивка, блиц след блиц, защото това парти на Метрополис беше безспорната кулминация на летния парти сезон 2011.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Първият Ерген Виктор обяви Алек за...

Виктор Стоянов, който придоби огромна популярност у нас...

Сър Пол Маккартни е първият британски...

Пол Маккартни стана първият британски музикант...

Няма коментари към тази новина !