Джордж Майкъл в депресия

24.08.2011 15:15 | Видян 2296 пъти

Джордж Майкъл в депресия

Известният с хомосексуалните си наклонности музикант Джордж Майкъл никак не е в кондиция напоследък.Певецът останал без крепко мъжко рамо, на което да се опре в нужда и това го тласнало към депресия.

Преди няколко дни Джордж Майкъл най-сетне открито призна, че се е разделил с приятеля си Кени Гос.Певецът го удари на откровения по време на концерт в Чехия в понеделник вечер.Майкъл споделил, че връзката им приключила преди цели две години, но досега предпочитали да не разкриват това.

"Време е да бъда честен.Аз и Кени не сме заедно от две години и половина.", казва той пред феновете си на концерта в Прага и видимо се смутил от това закъсняло признание.

Той посветил на бившия си  новата си песен:"Този мъж ми донесе много радост и много болка", добави изпълнителят, като така подсказал, че още не е прежалил бившата си любов.Според запознати причината за раздялата на Джордж и младото му гадже станал друг мъж.Певецът открай време е смятан за по-шавливата половинка в двойката, след като дори бе засечен да мърсува с много млад левент.Оказало се обаче, че  Джордж Майкъл само е избивал комплекси, докато се е опитвал отново да привлече вниманието на Кени.

"Джордж не може да превъзмогне факта, че вече не е първа младост, а това в хомосредите не е на почит.Всички искат да са млади и стегнати момчета, а старците са смятани за не особено добра партия.След като Кени го заряза за някакво младо манекенче, му нанесе страшна обида", разкриват запознати с любовната сага.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Фаталната цифра 9 и силата на...

Къде са се появили първите земеделци в праисторията,...

Кулинарни разкази от село Голица във...

Тази събота (18 май) от 11:00 ч. по bTV „Вкусът на...

Няма коментари към тази новина !