Теодора се мултиплицира

19.08.2011 14:45 | Видян 3408 пъти

Теодора се мултиплицира

Теодора демонстрира не само стилна визия, но и атрактивно шоу в изминалите досега концерти от Лятното турне на Фен ТВ, което премина през Враца, Русе и Велико Търново. Водещата певица на Diapason Records представя на голямата сцена уникално шоу заедно с балет „Фиоре” и самата тя демонстрира завидни танцувални умения.

В мини-спектакъла, който изпълнителката на „Два през нощта” е подготвила за Националното турне на Фен ТВ, се използват различни декори и богат реквизит. Безспорно един от най-интересните моменти от зрелищното шоу е, когато балерините държат в ръцете си по две ветрила, украсени с образа на синеоката певица. Така за известно време на  сцената се установяват цели 11 Теодори.

Разбира се, най-атрактивна си остава „оригиналната”, която зашеметява не само със секси визия, но и с танци. Певицата на Diapason Records се включва доста успешно в хореографията на балет „Фиоре”. Красавицата признава, че това е резултат от доста усилени тренировки. „Всеки ден преди турнето ходех в залата, където репетират момичетата, за да отработим общата ни част. Аз съм такъв човек, че обичам да изпипвам всичко до най-малкия детайл и исках да се представим перфектно, а не да разчитам на импровизации.”, категорична е атрактивната фолкдива.

Как се справят Теодора и балет „Фиоре” на голямата сцена предстои да види публиката в Стара Загора (19.08), Пловдив (21.08), Хасково (23.08), Благоевград (25.08) и Перник (27.08), където ще се състоят следващите концерти от Турнето „Лято с Фен ТВ”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Хотелът, който плаща на гостите, ако...

В Сингапур вали средно 171 дни в годината. Въпреки това,...

Кимбо от улицата до UFC: Историята на...

Тази седмица сме решили да разгледаме историята на една...

Няма коментари към тази новина !