Филип Аврамов озвучава анимационно куче на 4D

18.08.2011 16:15 | Видян 4311 пъти

Филип Аврамов озвучава анимационно куче на 4D

В събота, 13 август, главната героиня в „Деца шпиони: Краят на времето” 4D Джесика Алба роди момиченце. Това е втората дъщеря на звездата. Алба е решила да кръсти второто си дете Хейвън Гарнър. Въпреки бременността си, Джесика Алба работи до последно над най-новия си филм "Деца шпиони: Краят на времето".

Героинята на Алба - Мариса Кортез Уилсън има прекрасен живот. Омъжена е за известен телевизионен репортер, има прекрасно бебе и умни доведени близнаци. В действителност, обаче, животът й никак не е розов. Ребека (Роуън Бланчард) и Сесил (Мейсън Кук) отхвърлят опитите й да им бъде добра майка, тъй като изобщо не я харесват. Съпругът й Уилбър (Джоел Макхейл) пък не би разпознал шпионин дори да живее с него, а Мариса всъщност е оттеглил се таен агент.

Светът на г-жа Уилсън се преобръща и тя е принудена да се завърне към шпионския живот, когато маниакалният Пазител на времето (Джеръми Пивън) заплашва да завладее света. С приближаването на Края на времето Ребека и Сесил ентусиазирано се впускат в екшъна, научили, че скучната им мащеха някога е била таен агент. Изправени пред опасностите, те трябва да загърбят различията си и да разчитат на острия си ум. С малко помощ от шантаво говорещо куче със зашеметяващи джаджи, децата успяват да преминат изпитанията. Кучето шпионин говори на български с гласа на големия актьор Филип Аврамов.

„Деца шпиони: Краят на времето” е първият филм за голям екран, който и в България излиза в 4D формат – с ново, ароматно измерение. В осем специални момента по време на филма, ароматите стават част от действието на големия екран. Това добавя ново усещане към забавните кино приключения.

„Деца шпиони: Краят на времето” излиза на голям екран в България на 9 септември 2011 г., a зрителите ще видят лентата в 4D и озвучена на български

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Няма коментари към тази новина !