Никол Шерцингер с дебютен албум

15.08.2011 16:15 | Видян 3022 пъти | Гласували 1

Никол Шерцингер с дебютен албум

Дългоочакваният дебютен албум на екзотичната изпълнителка е на пазара в Обединеното кралство и Франция от 21-ви март, а във всички останали страни се очаква да излезе с огромно нетърпение през септември. Никол вече взриви класациите с последните си три хита,” Poison”, „Don't Hold Your Breath” и „Right There”, с участието на рап величието 50 Cent.

И трите парчета са включени в Killer Love. Наскоро излезе и видеото към четвъртият й видео клип, към парчето „Wet”. По прогнозите на музикалните критици, сингъла ще се превърне в следващия разбиващ хит на сексапилната дива. Никол стана известна като водещата фигура в най-успешната женска група на десетилетието The Pussycat Dolls.

Албумите на сексапилните момичета станаха мулти-платинени и достигнаха върховете на всички световни класации.Самостоятелната кариера на Никол през последните две години скоростно напредва - последните й изяви включват участие в журито на The X-Factor, трофея от звездното риалити Dancing With The Stars и гост-участието й в комедийния сериал How I Met Your Mother. Впоследствие актьорът Neil Patrick Harris от същия сериал възложи на Никол ролята на Maureen във версията си на рок-мюзикъла Rent, който се играеше в Холивуд миналото лято.

  

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !