Спрягат наше момиче за Новата Кейт Мос

07.08.2011 09:00 | Видян 3897 пъти | Гласували 1

Спрягат наше момиче за Новата Кейт Мос

16-годишната благоевградчанка Божана е новото откритие на модния мениджър Стоян Апостолов, който вече почти година работи за френската агенция Идол. От два месеца Стоян е отново в България, където отдъхва преди сезона и, ествено, не спира да се оглежда за свежи попълнения в каталога си на букер.

Апостолов зърнал Божана, докато се разхождал по шорти из созополските улици. „Веднага ми заприлича на Кейт Мос в очите“ - разказва той. Само че, за разлика от англичанката, нашето момиче е надарено с нужния за моделите ръст – 177. Божана, която била на почивка с родителите си, в първия момент не повярвала, че Стоян Апостолов й говори сериозно за мода. Но бащата на момичето му се доверил и я довел в София за пробни снимки.

Девойката вече разполага с няколко професионални теста. „Изпратих нейни фотографии на Карин и Идол – двете агенции в Париж, с които работя. И двете я искат през септември“ - довери Апостолов за Супер 19'. Агенция-майка на Божана е Next One, а нейната шефка за България е съдружничката на Стоян Деси Мандели.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мениджър принуден да разкрие...

Управител на компания за контрол на вредители и...

15 000 пяха с Човека глас, Лили му...

Азис се появи в шлейф, Софка, Галена и синовете му го...

Няма коментари към тази новина !