Фандъкова: Не ме е страх от мъжете

29.07.2011 10:30 | Видян 3036 пъти

Фандъкова: Не ме е страх от мъжете

„Ако ме беше страх, нямаше да работя с толкова мъже“, заяви столичният кмет Йорданка Фандъкова в интервю за новия брой на седмичника Супер 19'. Така тя отговори на въпроса  как ще се справи с конкуренцията на толкова мъже в предстоящите избори. Фандъкова все още не е обявила кандидатурата си, но не крие, че именно тя ще бъде претендентът на ГЕРБ.

„Поставила съм си много кратък срок от няколко месеца да върна Общинската банката на града, който я е създал и който е налял в нея толкова огромни средства. Искаме нови хора в Надзорния съвет, искаме ново Общо събрание и съм благодарна на БНБ, която изцяло ни подкрепя и ще ни подкрепя в тази битка“, заяви още Фандъкова. По думите й това е една от основните цели, които си поставя и ще се бори до край.

Фандъкова се похвали и за новата инициатива, която започва на първи август, наречена Трамвай желание по пиесата на Тенеси Уилямс. „Очаквам софиянците, които ще останат в милионния град и по време на отпускарския месец, да ми пишат какви са техните желания, свързани с бъдещето на София. Помните ли пощенските кутии, които стоят в предната част на нашите трамваи – тези емблеми на София? Нека хората да пускат в джобчетата за писма на нашите трамваи Желание своите идеи и проекти“, каза Фандъкова. Столичният кмет обеща да чете всички писма от гражданите лично.

Цялото интервю с Йорданка Фандъкова – в новия брой Супер 19', от днес по сергиите в цялата страна

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мениджър принуден да разкрие...

Управител на компания за контрол на вредители и...

15 000 пяха с Човека глас, Лили му...

Азис се появи в шлейф, Софка, Галена и синовете му го...

Няма коментари към тази новина !