Пияният Максим кара джет незаконно

28.07.2011 12:15 | Видян 3709 пъти | Гласували 1

Пияният Максим кара джет незаконно

След като уби младеж и осакати Мануела Горсова за цял живот, световният шампион по фигурно пързаляне Максим Стависки застрашава живота и на плажуващите в Царево.Руснакът шпори вълните с мощен джет, при това в нетрезво състояние, алармираха потресени курортисти. Машината Стависки си купил още през 2009г. Стане ли 15 ч следобед той с гордост вади джета и се хвърля в морето.


Преди 3 седмици туристи са подали жалба в полицията, че мъжът на Албена Денкова кара джета си като луд близо до къпещи се във водата.Гранична полиция веднага проверила случая и съставила акт на Стависки за неспазване на правилата за каране на джет.Максим го ударил на молби да не викат медии и случаят така и не влязъл в регистрите на МВР.Седмица по-късно фигуристът си прибрал джета и повече не се появил на плажа.Така Царево се отдъхна, макар и временно, от наглия шофьор.

"Това момче не е добре!Кара с бясна скорост! Как му позволяват да шофира джет, при положение че уби човек с джипа си?! Той не си е взел поука - пие мента и коктейли на плажа и се качва на джипа.Няколко майки му направихме забележка, а той се направи, че не чува, и невъзмутимо ни подмина като малки гари", разказа пред "Всеки ден" столичанката Снежана Димитрова.Ужасена, тя не дава на 9-годишния си син Добромир да припари във водата, докато Стависки хвърчи наоколо.По думите ѝ за секунди щяла да стане белята - Максим профучал покрай детето ѝ с бясна скорост, без дори да го забележи.

"Добре че го глобиха, иначе можеше да убие и някого във водата, както уби на пътя", възмущават се туристите в Царево.Това далеч не е единствената изцепка на фигуриста.Той продължава да злоупотребява с алкохола и да вдига скандали, въпреки че съвсем скоро стана баща.

Миналото лято в."Уикенд" улови Стависки отново на Царево да пие алкохол и да се качва веднага след това на джета си.Без да обръща внимание, че е пил коктейл само преди минути, бившият национален състезател яхна мощния скутер и запори вълните.На няколко метра от него, влачен от въже, приятелят му се опитваше да пази равновесие на водни ски.Забавата приключи след няколко минути, когато аверът на фигуриста на няколко пъти едва не се преби от бързата скорост.

"Нямам какво да коментирам! Не говоря с журналисти.Търсите само сензации, никога не го интересува истината", отсече по телефона пред "Всеки ден" Максим Стависки, потърсен за коментар.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Михалис Хаджиянис идва с най-големите...

Суперзведата на гръцката музика излиза на сцената на...

Тенденция 2024: Тези дамски чанти ще...

Чантите са не просто аксесоари, те са основна част от...

Няма коментари към тази новина !