JAMEY JASTA С ПЪРВИ СОЛОВ АЛБУМ

26.07.2011 11:47 | Видян 1226 пъти

JAMEY JASTA С ПЪРВИ СОЛОВ АЛБУМ

Излезе дебютният солов албу на JAMEY JASTA от HATEBREED & KINGDOM OF SORROW,  озаглавен просто "JASTA" , от Century Media Records в Европа, в България - Анимато Мюзик. Албумът се подготвя от много години и е изключително различен за JASTA.

Наскоро в свое интервю Jamey разказа повече за соловия си албум. „Има повече траш и рок елементи в него. Мисля, че пея много по-ясно отколкото съм свикнал. Включен е много материал, който съм записвал за други изпълнители, но след като оформих съдържанието, всичко звучеше перфектно, завършено и в крайна сметка го оставих. Звуковият инженер определено хареса това, което съм направил. Участват и много гост изпълнители в албума - Randy Blythe от LAMB OF GOD, китарният бог  Zakk Wylde, Phil Labonte (от ALL THAT REMAINS), Tim от AS I LAY DYING, Mark Morton от LAMB OF GOD, така че го възприемам по-скоро като нещо, с което сме се забавлявали, преди да направим следващия албум на HATEBREED.

„Направих сам целия албум, с изключение на партиите на гост изпълнителите. Композирах го през 2008, 2009 и 2010 г. и ми беше забавно да се обръщам назад,  да слушам тези стари парчета и да си казвам: „Тези са все още добри, нека да ги издадем! Просто съм много щастлив, че съм свободен да го направя.”

На въпроса дали излизането на соловия му албум ще повлияе на създаването на следващия проект на HATEBREED, Jamey отговаря: „Не, въобще. Всъщност, ето защо исках да излезе сега, защото следващият албум на HATEBREED ще бъде кратък и брутален и няма да има мелодия. Това е единственият ми шанс да изляза от системата.”

А дали ще предприеме турне в подкрепа на соловия материал? Jamey споделя: „Не се виждам на турне с този албум. Не, че не искам, но по-скоро ще се фокусирам върху концертите с HATEBREED. Ще ходим в Южна Америка, Австралия, после – в Европа и САЩ отново, така че ще падне голямо пътуване. И още повече, единственото място, където ще можете да гледате KINGDOM OF SORROW това лято, е фестивалът Rockstar Energy Drink Mayhem. Само тогава ще можете да ме видите заедно с Kirk (Windstein, китаристът на KINGDOM OF SORROW), защото DOWN ще са заети, CROWBAR ще са заети и HATEBREED -също.”

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !