Мъжът на Гуркова я следи с тайни агенти в София

23.07.2011 09:00 | Видян 9703 пъти | Гласували 1

Мъжът на Гуркова я следи с тайни агенти в София

Съпругът на Гуркова, черногорецът Джорджи Михалевич, е изградил шпионска мрежа от приятели и авери, за да следи всяка стъпка на любимата си, научи Супер 19'.
Не минава и ден без Джордж да се обади на агентите си по няколко пъти и да пита с кого е излязла неговата жена,  в кой бар е ходила, до колко часа е стояла. После звънял и на нея самата и засичал информацията от двете страни.

Нервността на Джордж никак не е безоснователна. От известно време Гуркова е все по-често в родината си и тук не спира да „вършее“ из тузарските чалготеки. Причината за тази разюзданост била, че покрай световната криза Джорджи бил почти разорен. Попарена от тази новина, Наталия се завръща все по-често у нас, където с лекота намира утеха в ръцете на щедри бизнесмени. Само за няколко месеца тя бе засечена в безкористната компания на известния плейбой-митничар Иво Тихия,  човека на Таки, Боби Белингата и един зам. - министър.

Джордж обаче знаел почти всичко, тъй като неговите другари, макар и с половин уста, споделяли някои истини.


Мис България 98 редовно лъже, че е в чужбина

Напоследък Наталия се опитва да прикрие истината за разорения си съпруг, пускайки наляво и надясно слухове, че е на лятна обиколка с Джорджи из Европа. Всъщност, още от началото на своята кариера, Мис България 98 си пада да лъже, че е в чужбина.

В началото на хилядолетието Гуркова постоянно тормозеше вестниците с молба да пишат, че е в Милано или Париж по време на седмицата на модата. Макар на всички да е ясно, че Наталия няма как да участва в големите световни ревюта /единствено заради ръста й от 174/, тя се опитваше да внуши, че прави нещо, свързано с мода там.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Хотелът, който плаща на гостите, ако...

В Сингапур вали средно 171 дни в годината. Въпреки това,...

Кимбо от улицата до UFC: Историята на...

Тази седмица сме решили да разгледаме историята на една...

Няма коментари към тази новина !