Цонко Цонев застана пред камерата на „Кецове“

18.07.2011 14:30 | Видян 5053 пъти

Цонко Цонев застана пред камерата на „Кецове“

„Рядко ми се налага да нося официални обувки и предпочитам кецове“, заяви кметът на Каварна Цонко Цонев пред камерата на младите актьори от „Кецове“ Иво Аръков и Ина Николова, по време на „Каварна Рок Фест“. Освен това к'метълът не скри гордостта си от факта, че дебютният филм на Валери Йорданов и Иван Владимиров е сниман именно в неговия край (по-голямата част от 6-седмичния снимачен процес е на територията на Карадере - едно от последните диви кътчета по българското Черноморие.).

Цонко Цонев бе сред участниците в акцията на младите актьори този уикенд. Иво Аръков и Ина Николова обиколиха Каварна с малка любителска камера и взеха кратки блиц интервюта от местни жители, туристи и рок-фенове, дошли за ежегодния фест. Участниците в загадъчната промо акция, организирана с любезното съдействие на Община Каварна, бяха най-различни - от подпийнал металист, мразещ слънцето да го напича, до студент по културология, който мечтае да пропътува 15 000 километра за три дни. Никой от участниците не разбра как въпросите, които Ина и Иво задаваха, са свързани със сюжета на „Кецове”. Загадката ще бъде разбулена с премиерата на първия трейлър на филма в края на месеца.

Забавните клипчета, заснети в Каварна, скоро ще започнат да се появяват в официалната Facebook страница на филма (facebook.com/ketsove), а по-късно там ще бъде качен и кратък промо филм, включващ най-забавните моменти от акцията. Видеото ще бъде и една от екстрите в бъдещото DVD издание на „Кецове”.
Лятното приключение с Филип Аврамов, Иван Бърнев, Валери Йорданов, Васил Драганов , Ина Николова и Иво Аръков тръгва по кината от 28 октомври.

Продукция на „Гала Филм”
Разпространява „А Плюс Синема”
Премиера по кината - Октомври 2011
Сценарий: Валери Йорданов
Режисьори: Иван Владимиров, Валери Йорданов
Оператор: Рали Ралчев
Художник: Сабина Христова
Композитор: Кирил Добрев
Продуценти: Галина Тонева, Кирил Кирилов
В главните роли: Филип Аврамов, Иван Бърнев, Валери Йорданов, Васил Драганов, Ина Николова, Иво Аръков

Историята:

В началото на лятото шестима младeжи решават да избягат от проблемите си в големия град и се отправят към едно от последните незастроени местенца по българското Черноморие. Сред девствени пясъци и огнени залези те намират нови приятелства, любов и независимост.

Но безкрайният летен купон и опитите им да намерят себе си, са застрашени от група охранители, наети да пазят плажа от нежелани посетители. Агресията на града отново застига шестимата приятели, но този път те нямат намерение да бягат. Дебютът на младите режисьори е въздействащо и реалистично отражение на търсенията, чувствата и борбения дух на новото поколение.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !