Тони Стораро стана разказвач

11.07.2011 17:30 | Видян 6197 пъти

Тони Стораро стана разказвач

Тони Стораро е готов с видеото към песента „Само тебе виждам”, което от днес се върти в ефира на Фен ТВ. Този път обаче звездата не е основният герой в сюжета, защото му е поверена друга, по-важна роля.

В новия си клип Човека-глас играе разказвачът на вълнуващата историята. В кадрите, в които се преплитат любовни и екшън сцени, участват трима души – Павел от модна агенция ES Line, чаровната варненка Светлана и любителят на татуировки Сашо.

За място на снимките режисьорът Ненчо Касъмов и операторът Румен Атанасов избират кариера „Козяк”, която се намира в близост до София. Това било продиктувано от желанието им да се заложи на по-нестандартна обстановка, различна от повечето летни клипове, заснети в близост до морския бряг. За грима на участниците в клипа се погрижи Ади, а за косите – Фирас и Лили Антонова от фризьорско студио Sin Style.

На самия Тони Стораро също му харесала идеята да снима на по-нетрадиционна локация, но когато стъпил в пределите на кариерата, леко се стреснал. „Изживяването беше много интересно. Не бях ходил преди това там и като стъпих на мястото, си помислих, че се намирам на края на света.”, смее се Човека-глас. „Допадна ми това, че ще е по-различно, защото последните клипове ги снимам все в хотели, в лъскава обстановка, а сега – на терен, който е тоталната противоположност.”, сподели той.

Песента вече се приема много добре от феновете, DJ-ите и е едно от най-въртените парчета в радиоефира.  „Надявам се видеото също да получи одобрението на почитателите ми и песента да спечели още повече популярност.”, каза Големия Тони.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !