Пирон на оптимизма

03.07.2011 09:00 | Видян 2383 пъти | Гласували 1

Пирон на оптимизма

Имената винаги носят СИМВОЛНО значение. Когато една жена се казва Пиронкова, тя просто е задължена да забива. Все едно дали става въпрос просто за сервиси и смачове на тенис-корта или пък за по-духовни неща.

Цвети Пиронкова изпълни своята мисия и успя да забие поредния пирон на оптимизма в иначе безрадостната българска картина. Лондонският Телеграф коментира, че наистина е подвиг момиче, идващо от страна, където няма дори един тревен корт, да стигне за втори пореден път до висините в суперклуба на отличничките в аристократичния спорт.

 Прекрасно е, че имаме още един пример, освен Бербатов, който да ни прочува по света за добро. А на нас, българите в границите на родината, да ни дава по-ведър поглед към нещата от живота. В смисъл: можело значи...

Дано успехите на Цвети и Бербата да бъдат заразителни за децата, които ги гледат и мечтаят да постигат техните победи.

Младите звезди изобщо са ни тема в броя. Този пролетно-летен сезон извади в центъра на публичната сцена и още 2 от тях. Става дума за красавиците Ирена Милянкова и Диляна Попова. Бившите модели станаха актриси в тв сериали и това ги направи всенародни любимки.
Ще научите от нас за историята на многодетната майка Ирена с Маргина и за бягството й в Америка.

А ще се потопите и в драмата на Диляна с нейните забавени хонорари. За разлика от нея Стефан Данаилов – Ламбо е декларирал недотам висока сума за участието си в Стъклен дом – 27 801 лева.

Как ли пък се е договорил със заварения си син, който е един от продуцентите, точно за тази ставка, а не за кръгли 30 бона примерно? Ето това се питаме ние.
Откъм тв кухнята дойде и клюката, че процесът, при който съдът наложи на жертвата на Стависки да му плаща, е вдъхновил таткото на Биг Брадър Нико Тупарев за цял сериал за престъпленията на пътя. И името му е едно фатално: Отплата!!!
Това далеч не са всички клюки и интриги. Докато прелиствате обилните четива, нека си помечтаем за още по-добри новини до другия петък!

автор: Борис Ангелов

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !