Любимецът на Лили Иванова весели моделки

28.06.2011 09:30 | Видян 5093 пъти

Любимецът на Лили Иванова весели моделки

Бляскав коктейл-ревю събра представители на руския бизнес елит край басейна на комплекс Emerald в Равда. Специалните гости имаха възможност да се насладят на най-новите колекции на Class Roberto Cavalli и VDP, представени от бутик Podium.

Моделите варираха от луксозни бански костюми до елегантни вечерни рокли, на които блясък придаваха специално подбраните за случая изумрудени бижута на SSG. За косите на моделите се бяха погрижили коафьорите от Моник СПА. Освен празник на лукса и красотата, събитието беше и възможност пред отбрана публика да блеснат млади таланти като певеца Ники Манолов, познат на публиката от изявите си в Music Idol и БГ Евровизия. Също така Манолов не пропусна и да изпълни две песни, които са му подарък лично от Лили Иванова.

Певецът е много горд, че жена като Лили Иванова харесва изпълненията му и се е застъпила за него. Голямата изненада на вечерта пък бяха изгряващите звезди от хип-хоп формация „Творците”, чиято хореография предизвика бурните овации на публиката. Танцьорите бяха аплодирани и от бизнесдамите Зорница Петкова, Мария Бонева, Наталия Караянева, собственичката на Podium Светлана Андреева и сем. Журавльови. На събитието присъстваха и управителите на инвестицоннно-строителна компания MP Group, която започва да строи вилно селище за руснаци в София. To ще се състои от къщи и таунхауси, паркова зона, инфраструктура за деца и руска баня.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !