ДЕЛА И ДОКУМЕНТИ

24.06.2011 11:43 | Видян 3271 пъти | Гласували 2

ДЕЛА И ДОКУМЕНТИ

Дела и документи беше името на КУЛТОВА рубрика в сутрешния блок на Хоризонт от времето на соца. Тя започваше с музика тревожна под формата на От кога се е, мила моя майно льо...
И продължаваше с дълбок глас, който строго, справедливо и най-вече тържествено не обявяваше, а направо проповядваше какво се е случило на съответния ден.
За десетилетия всекидневно въртене наименованието Дела и документи стана нарицателно поне в журналистическите кръгове. Та и ние можем да кръстим този брой на Супер 19’ точно така. Дела и документи!

Убедете се сами:
Трима депутати предоставят документи по едно скандално дело. Става дума за регистрация на офшорки на името на портиера на Атака, по съвместителство и вуйчо на първата дама на партията. Интересното е, че уставният капитал на тези дружества е по 100 000 долара всяко. Любопитно е как ги е спестил тези пари възрастният господин, защото става въпрос за общо 300 000 долара или близо половин милион лева?

Вижте и друг интригуващ документ – за едно дарение, което искахме да направим за кънки и екипи на децата, които тренират при Албена Денкова и Максим Стависки. За да съберем парите, разиграхме с приятели на търг лични вещи на Бербатов, Божинов, Ивайла Бакалова, Графа, Иван и Андрей, Алисия. Предадохме парите на Денкова, а и досега тя не се отчела за тях. 
По-лошото е, че в рамките на първата година кънки и екипи децата не получиха. След това Албена ни изчезна от погледа. И така се минаха 4 лета.

Не пропускайте да зърнете и трогателния разказ и документите, представени от Петя Пеева, която твърди, че не си е взела бая пари от строежа на хотел на най-богатата българка и нейна адашка Петя Славова. Самата банкерка не ни вдигна телефона за коментар, а юридическата й съветничка и бивш министър на Тройната коалиция пожела време, за да се запознае със случая. Ще изчакаме...

Междувременно се случват и забавни неща. Самотната след Янчо Таков тв звезда Маргарита Михнева бе забелязана да си тръгва с легендарния Никола Филчев от парти. Барчето, където зад тезгяха работи Силвия Петкова, кинозвезда и гадже на Калин Врачански, получи партизанско име Стъклен дом, след като писахме за него миналия петък.

А този ви представяме папарашки фотос на Илка Зафирова, тв майката на лошото момче Асен Блатечки от същия сериал, която замезва с баничка на трамвайна спирка. Глория, оказва се, си е обзавела гаража като студио и ще го играе конкуренция на Пайнера, разкриха близки до нея. И това далеч не са всички клюки в броя.

Както гласи клишето: Животът е шарен. А ние да си пожелаем по-ведрите му тонове.И по-добри новини до другата седмица!

автор: Борис Ангелов

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !