Татяна Лолова става рок-звезда

16.06.2011 16:40 | Видян 2526 пъти

Татяна Лолова става рок-звезда

Ако се колебаете дали между рок и театър изобщо има допирна точка, заповядайте на 16 юни 2011 г., четвъртък в Клуб Рок Театър – в зала Фестивална. От 20.30 часа там можете да се наслаждавате на представлението Медея по ЕВРИПИД, със специалното участие на Татяна Лолова. Организатори са Проект „Арион” - Документиране и изследване на рецепцията на античната драма в България: превод, сценична реализация, изкуства, образование, културни политики. Постановката е съвместен проект на СУ "Св.Климент Охридски" и ПУ "Паисий Хилендарски" към Фонд “Научни изследвания” – МОМН  и Фондация „МОСТ”.

Клуб Рок Театър е създаден преди по-малко от половин година, но до момента на сцената му са се изявявали редица млади и утвърдени изпълнители от разнообразни стилове от палитрата на рока – от блусари, до метъли. Всеки четвъртък, обаче, сцената е запазена за изявите на театрални трупи. Други от постановките, които обичат да бъдат представяни на сцената на Клуба, са „Донеси ми главата на принца“, по Роджър Зелазни, комедийното шоу „Три и половина“ и много други.

Членовете на Клуб Рок Театър, които до този момент са над 2000 имат за цел да съхраняват и подпомагат любовта към музиката и сценичните изяви на млади изпълнители, както и да предоставят още една възможност за среща с феновете на утвърдени български рок-звезди като Обратен ефект, Уикеда, Милена Славова, Пецко,  Буги Барабата и Ани Лозанова...

За да се почувствате част от общността на Клуб Рок Театър единственото необходимо е да обичате музиката в по-добрите й проявления и да дойдете в Клуба, който се намира в сградата на Зала Фестивална. Както пише на една от табелите там – „Който дойде веднъж – винаги се връща отново“. Не се безпокойте дали има къде да паркирате мотора или автомобила си, а ако искате да възпитавате рок културата на своите деца – това също е възможно предвид близостта на парка на Редута.

Николай Николов „Бате Коко“, създател на Клуб Рок Театър коментира: “Досега в България нямаше подобно място, в което хората с нашия вкус да могат да прекарат добре без купонът им да бъде прекъсван от други музикални жанрове. Театърът, в неговия класически вид, също има нужда от разобразяване. Това са част от причините да достигнем до идеята за обединяването на рок и театър на една сцена. Другата и по-важна причина е, че със създаване на Сдружение с нематериална цел, което се самоиздържа от членски внос, ние помагаме на младите хора, които са привлечени от музиката и имат нужда от сцена и шанс.“

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !