Лияна оглави въоръжен отряд

15.06.2011 15:00 | Видян 4505 пъти

Лияна оглави въоръжен отряд

Фолкзвездата на „Сънни мюзик” Лияна се впусна в истински холивудски екшън по време на снимките на клипа към новата й песен „Забий ми ножа”.  Певицата е в центъра на масирани военни действия между два враждуващи лагера. Престъпно-красивата амазонка е начело на едната банда - въоръжена само с кама, докато около нея свистят куршуми и се взривяват гранати.

Мястото на действието е снимачната площадка на американската филмова компания „UFO” в Долна Малина. Освен впечатляващите пироефекти, достоверност на битките внасят и професионалните каскадьори и спортисти, участващи във видеото. 

В унисон с ролята си на предводител на банда, Лияна е заложила  на по стрийт и разчупена визия, за която се е доверила на стилистката Христина Тушева. Самата Христина, която е професионална състезателка по кик-бокс,  участва и в клипа, като мери сили с мускулести мъжаги. Изпълнителката на хита „Ох, ох” също е наблегнала на тренировките по бойни изкуства, като в резултат демонстрира по- изваяна и впечатляваща фигура отвсякога. 

За грима и прическата на певицата, отново са се погрижили Мис Бони и Жоро Петков, а режисьор на лентата е Николай Нанков. Лияна е безкрайно благодарна на целият си екип за професионалната и добре свършена работа и не крие, че и за в бъдеще иска да работи със същите хора. 

Въпреки напрегнатият сюжет на клипа, самата песен е с купонджийско, лятно настроение. Текстът по традиция е провокативен и дава възможност на всеки да го възприеме както откъм сериозната, така и откъм забавната страна. Ефектното видео на „Забий ми ножа”  ще се появи в ефира на Фен Тв до края на седмицата.

Снимки Костадин Кръстев-Коко 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ривиерата е по-изгодна от Банско и...

Френската Ривиера е най-красива, най-достъпна финансово...

Ето защо всъщност има носталгия по...

Ако беше доживял до наши дни, социализмът в България...

Няма коментари към тази новина !