Раян: Искам всичко, което постигам, да е достойно и без лъжи

15.06.2011 10:40 | Видян 2545 пъти | Гласували 2

Раян: Искам всичко, което постигам, да е достойно и без лъжи

През изминалата седмица българският попфолк се сдоби с най-младото си попълнение. 17 годишният Раян Борислав Тодоров дебютира с песента си "Спомен" и даде заявка за дълга и обещаваща кариера.

Талантът е роден на 17 май 1994г. в град Силистра. Дарбата наследил от своя дядо, който е записвал песни съвместно с БНР. Раян започнал да се занимава с музика от скоро. Майка му има основна заслуга за това, тъй като тя най-много го подкрепила в начинанието. Раян все още учи в родния си град, в местната елитна гимназия ПГСУАУ "Атанас Буров" - специалност "Организация на хотелиерството". Първата му изява на сцена била на пролетен концерт в Силистра. Всички присъстващи останали удивени от лъчезарното му и харизматично присъствие.

За себе си артистът на музикална компания "Real enterprises" казва, че е амбициозен, справедлив и ловък. Хобито му е музиката и запознанствата с непознати. През свободното си време Раян обича да релаксира пред телевизора. Младият изпълнител споделя, че има само един идол и неговото име е Вера Брежнева. Почитател е иначе и на Дима Билан, Кристина Агилера, Крис Салватор,Селин Дион и Кети Пери. А от българските – Андреа и Росица Кирилова.
За Раян най-важно е нещата, които постига, да са истински и достойни, без лъжа и скрити помисли.

Заедно с продуцента си Николай Първанов-Китеца вече работят над следващото парче, което ще излезе с видеореализация.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огнената Никол напусна Hell’s Kitchen...

Темпераментната Никол Росенова напусна Hell’s Kitchen...

Не искайте лесен живот. Поискайте...

Не искайте лесен живот. Поискайте сила, за да се...

Няма коментари към тази новина !