16-годишен фен на Веселин Маринов е новото откритие на „ПИРИН ФОЛК” 2011

13.06.2011 18:00 | Видян 14163 пъти | Гласували 2

16-годишен фен на Веселин Маринов е новото откритие на „ПИРИН ФОЛК” 2011

Йордан Марков ще бъде голямото откритие на предстоящия Международен фестивал „Пирин фолк” в Сандански тази година, сочат коментарите на селекционното жури. Йордан Марков е роден в град Силистра и е един от най-големите фенове на творчеството на Веселин Маринов.

С подобен шлагерен хит, младият певец спечели гласовете на селекционното жури. Йордан ще пее на фестивалната сцена с песен композирана от самия него, а благодарение на големия диапазон на гласа си се надява да впечатли и публиката и фестивалното жури.

Преди дни Йордан Марков спечели гран при на международния конкурс в Казахстан. „Амбициран съм да спечеля и Пирин фолк, тъй като много популярни днес изпълнители, като Преслава, Райна, Борис Дали, Джена и други са стартирали своята кариера с песен от фестивала – емблема Пирин фолк”, споделя Йордан и допълва, че не се притеснява и високото ниво на конкуренция от страна на международните участници.

В родния му град Силистра вече е сформиран и фен клуб, който ще пристигне в началото на септември в Сандански с автобус, за да подкрепят любимият си съгражданин и изпълнител.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !