Сервитьор с подарък за 60 000 долара от играч на Тотнъм

12.06.2011 09:00 | Видян 2885 пъти

Сервитьор с подарък за 60 000 долара от играч на Тотнъм

Хърватският бранител на лондонския Тотнъм Ведран Чорлука се прочу освен с футболните си качества и с невероятната си щедрост. 25-годишният състезател, който е роден в Дервента, Босна и Херцеговина, подарил на абсолютно непознат човек часовник с брилянти за 60 000 долара.

Защитникът разпускал в лондонски бар. Един от келнерите в заведението останал силно впечатлен от часовника на футболиста, марка Hublot, който бил инкрустиран с брилянти и струвал 36 000 паунда (59,3 хил. долара). Сервитьорът веднага направил комплимент за бижуто на играча, който всички съотборници и приятели наричат Чарли.

Ведран спонтанно свалил часовника си и го дал на келнера. След това върнал комплимента, като заявил, че той пък харесва часовника на сервитьора, който бил Seiko и струвал 247 долара. Чорлука тотално шашардисал служителя на бара, като му предложил да си разменят часовниците.
Таблоидите на Острова коментират, че с жеста си футболистът сложил в малкия си джоб дори най-големите холивудски звезди.

През 2009 г. бе направена класация на знаменитостите, които са най-щедри в бакшишите, когато са в заведение. Тогава като безспорен №1 бе определен Джони Деп. Той оставил на свой приятел-барман бакшиш от 4 000 долара.

Дрю Баримор била известна с това, че когато обядвала в заведения, обичала да оставя на келнерите като премия толкова, колкото била сметката й.

Сред щедрите бил и Дейвид Бекъм, който в един пъб към сметка от 100 долара прибавил бонус до 1 000 долара.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сребърният медалист от Евровизия 2024...

Baby Lasagna, който завърши втори на конкурса в Малмьо,...

Отиде си майката на Веско Маринов

Тази нощ е починала майката на обичания български...

Няма коментари към тази новина !