Бойко: Президентският пост не е нужен на ГЕРБ

10.06.2011 15:20 | Видян 3353 пъти

Бойко: Президентският пост не е нужен на ГЕРБ

“Президентският пост изобщо не е нужен на партия ГЕРБ и ни идва в повече", изненадващо сподели пред Нова телевизия премиерът Бойко Борисов. Това стана ден, след като чрез бТВ той категорично се отказа да кандидатства за държавен глава и остави тази работа за след 5 години, когато по неговите думи ще е преполовил своя втори премиерски мандат.

"Нашите усилия и цел са местните избори, но за съжаление трябва да се борим и за президентския пост. Имаме достатъчно власт и по никакъв начин президентският пост няма да ни помогне да свършим другата работа", каза още той.

"Ще държим държавата стабилна, докато народът има доверие. В момента хората имат доверие в ГЕРБ", убеден е Борисов.

БСП е основният опонент на ГЕРБ, категоричен бе премиерът.
Той заяви, че е спокоен, че каквото е трябвало за две години, е направено.
"Ако не бяхме поели властта преди два години, България в момента щеше да е в същата ситуация, в която е Гърция, само че на България нямаше да има кой да й помага”, откровено каза министър-председателят на страната.

Той не пропусна да попари надеждите на вицето си Дянков да кадрува. Премиерът ясно и категорично обяви, че приходната агенция работи добре и в следващите три месеца Красимир Стефанов няма да бъде сменен като шеф на НАП. "Решения взимам на базата на резултатите", отсече Бойко Борисов. Премиерът заяви още, че с поведението си лидерът на Атака Волен Сидеров застрашава етническия мир и ГЕРБ не може да толерира такова поведение.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Няма коментари към тази новина !