Топ модел хвали роден дизайнер

10.06.2011 11:40 | Видян 1670 пъти

Топ модел хвали роден дизайнер

Известната актриса и топ модел Лили Коул, която е лице на тазгодишното, четвърто издание на конкурса Triumph Inspiration Award не спести похвали за победителя от 2010 г Николай Божилов.
Преди финала на конкурса, който е на 6 юли в Берлин, където ще се проведе Седмицата на модата Mercedes Benz, Коул засне специална фотосесия с моделите на 37-те финалисти, сред които е и победителката от българския финал Евелина Гелина, втори курс в Националната художествена академия.

Пред обектива на германската модна фотографка Елен фон Унверт, Коул позира и с адаптирания модел на Николай Божилов, триумфирал преди година.
"Моделът на Николай е чудесен - коментира Лили Коул. - Той е едновременно удобен за носене и необичаен. С нетърпение очаквам да видя Божилов в Берлин. Иначе съм много щастлива, че съм част от този проект".

В предишните издания на конкурса моделите на българските финалисти неизменно заемаха място в челната тройка при он-лайн гласуването. Вота си може да дадете до 22 юни на интернет страницата www.triumph-inspiration-award.com.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Няма коментари към тази новина !