Тихия/ Бързия, който сваля звезди

04.06.2011 09:00 | Видян 16112 пъти | Гласували 1

Тихия/ Бързия, който сваля звезди

ЗВЕЗДИТЕ по принцип са на небето, а в България – в чалга клубовете. Особено фолкзвездите. А след като от този свят си отиде легендарният Жоро Илиев, няма по-любим човек за знаменитостите от лекия жанр от Ивайло Разложки, известен с прозвищата Тихия и Бързия. Вероятно сред причините за тази негова слава са баснословните бакшиши, които раздава в заведенията. Но вероятно и опасният му чар, който безотказно действа така, че за него не е проблем да сваля звезди.

На предните ни страници вече разбрахте за неговата поредна забивка – Наталия Гуркова, наричана още Мис България на всички времена. Тя не е първата красавица с титла, до която Тихия/Бързия се докосва.

През 2007 г., точно когато бе арестуван ненадейно една юнска сутрин след тежък купон на Слънчев бряг, той стресира цялата си компания. Най-личната част от нея по онова време беше Ивайла Бакалова, която първа научи новината за задържането, докато плажуваше на култовия в онази година клуб Бедрум на плажа. С нея обаче са били само приятели.

Две фолкзвезди, които и без друго трудно се дишат, направо водиха битка за сърцето на Тихия/Бързия. Десислава и Преслава дълго носиха като белег в сърцата си младежа, известен с увлечението си по бързите коли.

Двете и без друго не се траят, тъй като след раздялата си с Десислава, която го напусна, Пайнерът твърде успешно лансира Преслава. А тя надмина кака си по всички параграфи – даже и по размер на естествената гръдна обиколка.

Списъкът естествено е непълен. Но пък ви представяме върха на ранглистата на един легендарен митничар, за когото се носят легенди.  

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !