По от КУНГ ФУ ПАНДА 2 впечатли децата със своята страхотност

02.06.2011 17:40 | Видян 3084 пъти

По от КУНГ ФУ ПАНДА 2 впечатли децата със своята страхотност

В Деня на детето 1 юни, множество деца в София и Пловдив отбелязаха празника с По – симпатичната панда, владееща кунг-фу. С игри и демонстрации малчуганите се запознаха с Долината на мира, която По и Бясната петорка защитават от злия Лорд Шен в „Кунг-фу панда 2”. В Мол София aвтографи раздадоха и специалните гости на премиерата, част от актьорите озвучили филма на български - Тигрицата (Светлана Смолева), Жерава (Тодор Николов) и Маймуната (Петър Бонев).

В препълнените зали на Cinema City в София над 500 фенове на пандата По се смяха с глас на новите му и още по-забавни приключения. Във втората част на култовата анимация, войнът-дракон и Бясната петорка трябва да спaсят кунг-фу и Долината на мира от страховития злодей Лорд Шен, който възнамерява да използва тайно всесилно оръжие, за да завладее Китай и да унищожи традицията на кунг-фу. По ще трябва да се вгледа в миналото си и да разкрие тайната на мистериозния си произход, да намери вътрешен покой и отключи силата, която му е нужна, за да успее.

Ден по рано беше и гала премиерата на „Кунг-фу панда 2” в Лос Анжелис.  С атрактивни, бойни кунг-фу движения Джак Блек (По) и огромна панда разсмяха многобройната тълпа дошла на премиерата на филма. Сред суматохата на червения килим, фигури на традиционни китайски дракони и пищни източни декори, автографи раздадоха Анджелина Джоли (Тигрицата), Дъстин Хофман (Учителят Шифу),  Луси Лиу (Пепелянката) и Жан Клод Ван Дам (Учителят Крокодил).
Филмът е предпремиерно в 3D кината от 27 май, а официалната премиера в България е на 3 юни в цялата страна.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Няма коментари към тази новина !