Преразпределение на наркопазара в София в "Под прикритие"

02.06.2011 12:40 | Видян 2762 пъти

Преразпределение на наркопазара в София в

За да преразпредели пазара на наркотици в града,  Джаро поръчва убийството на известен софийски наркобос. За да съобщи за промените на останалите наркобосове, Джаро  ги свиква на тайна среща. Мартин е натоварен да отговаря за телефонния заглушител, в което той вижда възможност да запише разговора между босовете. 

Попов смята, че Мартин поема твърде голям риск, но се съгласява да му помогне. Срещата се провежда по време на ММА - свободни боеве и всичко върви по план, докато се оказва, че човекът на Джаро не може да се бие. На ринга трябва да излезе  Мартин и да го замести, а залогът е огромен -  от една страна репутацията на Джаро, а от друга  прикритието на Мартин.


ММА боеве
В тази серия на „Под прикритие” , гост звезди са ММА бойците Слави Славов – треньор и спаринг партньор на Долф Лундгрен, Станислав Недков – Стъки и още дузина професионални бойци и каскадьори.

За сцените със свободни боеве, екипът на сериала изгради ринг, отговарящ на всички изисквания на световната федерация по ММА, а главният герой Ивайло Захариев премина няколкодневен курс, за да се научи на безопасни удари и падания.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !