Ива Екимова води дъщеря си на танци в Ливърпул

01.06.2011 17:30 | Видян 4334 пъти

Ива Екимова води дъщеря си на танци в Ливърпул

Само в дванадесетият епизод на Нашите момичета: Лица от екрана” , тази неделя, 5 Юни, Ива Екимова ще разкрие защо държи дъщеря й Дара да посещава една от най-елитните школи за танци и музика в света–Ливърпулската. От няколко години училището за танци, музика и театър има филиал и в България, а Дара не пропуска неделните занятия.

Защо известната майка и нейната партньорка Наталия са строги в избора си и държат децата им да посещават утвърдената школа. Какво ги е накарало да предпочетат за техните наследнички английска пред българските школи? Всички тези отговори и как протича един ден на Ива и Дара в Ливърпулската школа за изкуства, ще стане ясно тази неделя от 11:00 часа.

Камерата на документалното риалити заварва Пламена отново в нейни води. Този път обаче музикалната й изява е свързана с един от най-светлите празници – Денят на славянската писменост и култура. Нашето момиче е специален гост- изпълнител на празничният вечерен концерт в град Балчик. Как талантливата певица зарадва жителите на морският град и къде се разходи, зрителите ще разберат от новият епизод на риалити поредицата.

Ще видим и Лина на необичайна разходка из столичния Зоо парк. Какво приключение е предприела този път щурата брюнетка и с кого ще се запознае, както и в каква различна светлина ще видим скромната Цвети и какво е новото й амплоа, зрителите ще научат от дванадесетият епизод на „Нашите момичета: Лица от екрана”, тази неделя от 11:00 часа, по bTV

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мениджър принуден да разкрие...

Управител на компания за контрол на вредители и...

15 000 пяха с Човека глас, Лили му...

Азис се появи в шлейф, Софка, Галена и синовете му го...

Няма коментари към тази новина !