Супер Бианка празнува супер рожден ден с Ищар

31.05.2011 09:00 | Видян 5832 пъти

Супер Бианка празнува супер рожден ден с Ищар

Най-голямото хлапе - Супер Бианка ще отпразнува 26-я си рожден ден на Деня на детето заедно с всички деца, както и със световноизвестната звезда Ищар Алабина.
Всичко това ще се  случи на 1 юни на официалното откриване на спортно-развлекателен комплекс RestART в Люлин. Партито за деца и възрастни започва в 17.00 часа и ще продължи 5 часа с безброй игри с публиката около басейните и детските площадки.
Очаквайте и голяма изненада – за първи път в България ще видите нещо уникално – лятно шоу на лед с четвъртия в света по фигурно пързаляне.

Освен малката сладка репортерка от „Шоуто на Иван & Андрей” посетителите ще се забавляват заедно с изпълненията на детска вокална група „Врабчетата”, невероятното водно парти на аниматорите от „Маската”, магическия спектакъл с Бате Ненчо, игри и състезания за най-малките и детска дискотека. Всичко това с много награди, настроение, подаръци и изненади!

Кулминацията на празника ще бъде голямата томбола, от която лично Ищар ще изтегли имената на десетима щастливци, които ще спечелят VIP Meet & Greet пас с певицата.
Партито ще завърши в 22:00 часа с тържествена заря!

Вход свободен (Дарение по желание за каузата на Супер Бианка, свързана с деца в нужда от защитеното жилище в град Луковит)!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !