РОЗАЛИЯ ТИНКОВА ОТПРАЗНУВА ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН

30.05.2011 18:00 | Видян 7149 пъти

РОЗАЛИЯ ТИНКОВА ОТПРАЗНУВА ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН

Елегантно модно ревю, за първи път изцяло посветено на холистиката, организира снощи Розалия Тинкова. Причина за завръщането й в модния бранш след 7 години отсъствие бяха няколко повода – първият рожден ден на бутик за холистични бижута „Рафаел”, представянето на новата й съдружничка Искра Стефанова и новата рекламна визия на марката.

Уникалните бижута бяха представени от най-популярните у нас модели – телевизионната звезда Диляна Попова, Никол Станкулова, Яна Грудева, Катя Дюлгерова и Рая. Гримирани като елфи, те демонстрираха пред видни български лекари, политици, представители на бизнес елита и медиите последните идеи на Розалия Тинкова за изключително атрактивни и красиви лекуващи бижута. Специално за гостите си тя разясняваше лечебните свойства на камъните на ръчно направените бижута, селектирани според въздействието си върху различните чакри.

Впечатляваща част от вечерта беше и презентацията на невероятно магнетичната нова рекламна визия на „Рафаел”, наречена „Feel the power”. Рекламно лице на марката отново е неповторимата Никол Станкулова, позирала за целта на фотографа Енчо Найденов по идея на арт директора Биляна Хинова.

След като Розалия Тинкова и Искра Стефанова духнаха свещичката на огромната торта на „Рафаил”, голяма част от присъстващите гости, притежаващи холистични бижута на марката, споделиха как те са им помогнали до момента.

„Изключително съм щастлива да споделя с хората, с всички наши приятели и клиенти радостта, че в България има място за холистични бижута. Българите са отворени и вярват, стараят се да се развиват, самоусъвършенстват и търсят щастието си. Надявам се, че първото модно ревю, което организирахме, е пресъздало добре идеята за лечебни бижута и гостите са почувствали силата на кристалите. За първи път, откакто не живея в България, не ми се тръгва, чувствам подкрепата, любовта на хората, чувствам благодарността и разбирането. Чувствам се у дома. Но трябва да се върна в Бали, защото на 15-ти юни предстои да пристигнат първите 20 българи за ретрита, който организирахме с Йоги Тан. Надявам се да им помогна да намерят пътя към себе си и щастието.”, сподели на събитието Розалия Тинкова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Няма коментари към тази новина !