Зара с англичанин на Ривиерата

20.05.2011 11:20 | Видян 7221 пъти | Гласували 1

Зара с англичанин на Ривиерата

Зара от Биг Брадър 1, която неотдавна за втори път лъсна с прелестите си в Плейбой, е кинопродуцент! Новината се разбра при появата на старлетката на партито на индийската суперпродукция AZAAN в Кан. Зара пристигна на коктейла на самия бряг буквално от летището в Ница, тя обяви пред Супер 19’, че заедно с братя Чучкови, стоящи зад успешния филмов проект Тилт, минал по кината у нас неотдавна и събрал над 140 000 зрители, искат да правят игрален филм.

Зара вече е успяла да осъществи минипроект – късометражна лента със заглавие Призрак. В продукцията на красавицата играе номинираният за Аскеер актьор от Военния театър и сериала Под прикритие Деян Донков.

Мацката иска да развие в пълнометражен филм идеята си. “Много съм добра в намирането на пари”, уверена е чернокосата варненка с часовник Франк Мюлер поне за 10 бона.
Тя не дойде сама на коктейла на частния плаж на световноизвестния хотел Majestic. С нея беше англичанин на име Анди.

Господин Трелфол е известен светски журналист на Острова. Запознава се със Зара в софийски клуб при гостуването си за ски у нас тази зима. Двамата бързо стават приятели. Но не са гаджета...

Зара показа на Кроазет и срамежливия си и доста млад, ако го сравним с предно нейно гадже като Христо Сираков, господин, с когото излиза напоследък. Джентълменът е българин и май е адаш на британския приятел на Зара.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !