Теодора в трескаво вълнение за Балканските музикални награди

16.05.2011 17:30 | Видян 6511 пъти

Теодора в трескаво вълнение за Балканските музикални награди

Теодора, която е в номинациите за Балкански проект на Балканските музикални награди 2011, все повече се вълнува от наближаването на голямото събитие на 4 юни, когато ще бъдат обявени и победителите. Певицата участва в категорията заедно с дуетната си половинка – гръцката звезда Йоргос Яниас и съвместната им песен „За теб живея”.

Миналата година изпълнителката и колегата й от южната ни съседка представиха своя дует на Първите балкански музикални награди. Парчето се прие изключително добре и цяла година бе въртяно в ефира на родните радиостанции и клубовете в страната. Ето защо съвсем заслужено то попадна в новата категория, озаглавена Балкански проект, в която се съревновават песни-копродукция на поне две държави от региона. Победителите в нея ще бъдат обявени на 4 юни по време на церемонията  по случай връчването на Балканските музикални награди, която отново ще се проведе на столичния площад Батенберг.

Самата Теодора не крие обзелите я емоции от предстоящото събитие. „Много се надявам феновете да са подкрепили нашата песен „За теб живея” и да сме събрали необходимия брой гласове, за да победим.”, каза тя. „Преди няколко дни говорих  с Йоргос и той също много се вълнува от вота на публиката. И двамата нямаме търпение да дойде 4 юни и да разберем резултатите.”, сподели певицата с най-сините очи в попфолка.

Освен дуета си с Йоргос Яниас, Теодора може да се похвали и други успешни балкански проекти. Звездата има съвместни песни с гръцките R‘n’B звезди Master Tempo, златното момче на турската музика Sinan Akcil и гръцкото явление DJ Pantelis.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !