Пловдивчани се радват на първото рап комедийно шоу

10.05.2011 16:00 | Видян 1697 пъти

Пловдивчани се радват на първото рап комедийно шоу

Какво си представяте когато чуете генно модифицирани артисти? Принципно това са млади хора, студенти, на външен вид съвсем нормални, ,обичат да играят на сцена и това им личи. Още от първият път това може да се забележи, смехът с тях не омръзва.

ГМА са едни от хората, които в днешно време могат да те накарат да се смееш от сърце и поне за малко да се откъснеш от сивото ежедневие. Младите момчета и момичета са се постарали много добре да опишат случките от ежедневието ни, като вкарат голяма доза хумор, един прекрасен начин да се погледнем от страни, защото е съвсем вероятно да се припознаем в някой от персонажите.

На 13 май ГМА ще бъдат на гости в клуб Алкохол - Пловдив и ще покажат цялото си великолепие на пловдивска сцена. Ако искате да усетите едно неподправено чувство за хумор, представено през погледа на бъдещето на българското актьорско майсторство, ГМА за вашите хора.

И тъй като 13 май е вечерта на младите таланти освен ГМА ще можете да чуете и най-новите песни на DeepCode – модерно хип хоп звучене, здрави бийтове и специално подбрани за случая парчета за парти.

Определено си заслужава да се посети. Двете формации на една сцена описват перфектно слогана „неочаквано добра комбинация”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Няма коментари към тази новина !